perjantai 21. tammikuuta 2022

Tilannepäivitystä

Blogi on pitkään elänyt hiljaiseloa, mutta yhdistys on toiminut aktiivisesti viime vuodet! Useamman vuoden KiSA:lla on pyörinyt rally-tokoryhmät Salossa, lisäksi viime syksystä asti tokoryhmät. KiSAlaiset treenaavat kesäkaudella omatoimisesti porukassa Salon seudulla.

Useamman vuoden aikana olemme järjestäneet myös useita rally-tokokilpailuita sekä yksittäisiä koulutuspäiviä niin seuran omilla kouluttajille kuin ulkopuolisillekin. Nyt keväällä meillä on tiedossa Riitta Kivimäen koulutuspäiviä, joita odotamme innolla! 

Seurassamme treenaa varsin monipuolinen kattaus erilaisia koiria ja rotukirjo on hieno! Seuramme rikkaus onkin erilaiset koirat ja se, että jokainen voi treenata hyvillä mielin oman koiransa tarpeet ja omat tavoitteet huomioiden! Seurassa vallitsee hyvä ja positiivinen fiilis! 

Vuonna 2021 rally-ryhmät pyörivät kevät ja syyskaudella, koronasuositukset huomioiden. Syksyllä myös tokoryhmät. Lisäksi koulutuspäiviä mm. noseworkissa. Järjestimme myös rally-tokokilpailuita. Loppuvuonna pidimme rally-tokossa seuramestaruudet ja pikkujoulun hauskalla ohjelmalla, jossa mm. koiratanssittiin ja suoritettiin temppurataa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti